FESTIVAL PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE

Chutné a zdravé vaření v jídelnách

Pátek 6. 10. 2017
15:00 - 16:00

Bezplatný odborný ukázkový seminář s degustacemi určený pro pracovníky jídelen.

Sekce veřejného stravování Asociace kuchařů a cukrářů ČR zve pracovníky
školných jídelen, menz, nemocnic,
domovů seniorů, podnikového stravování, rehabilitačních ústavů ad.
k atraktivnímu semináři s motto „Umění uspokojit strávníky“.
Lektoři účastníky seznámí s netradičními surovinami, originálními recepty,
tipy na maximální využití gastrotechnologií, návody jak připravit v obvyklých
cenách atraktivní menu ad.

Zároveň představí nabídku seminářů, poradenství a služeb nově vzniklé sekce účelového
stravování a možnosti pro Vaše využití.
   
Součástí semináře je diskuzní fórum.

Lektoři: Lukáš Uher, Hermann Salzer, Zdeněk Hladík

Počet míst je omezený.

Vstup pouze pro registrované

Registrace na program
www.tmcreative.czwww.akc.cztmcreative.czwww.akc.cz/soutez-267/global-chefs-challenge-2017www.akc.cz/soutez-266/kuchar-roku-2017-2018www.abf.czwww.hofmann.czwww.bonduelle.czwww.2pgastro.czwww.atrea.czwww.countrylife.czwww.edsystem.czwww.fomi.czwww.hotelovy-porcelan.czwww.hasap.czwww.nektarnatura.czwww.nestle.czwww.premium-gastro.comwww.platebni-systemy.euhttps://www.rational-online.com/cs_cz/home/www.hotelova-skola.czwww.varnea.czwww.vybaveniproakce.czwww.wusthof.czwww.winterhalter.czwww.mirel.czwww.gastro-report.czwww.cafepatisserie.cz