FESTIVAL PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE

Francouzská kuchyně v kostce - quiche

Sobota 1. 10. 2016
12:00 - 13:00

Kulinářské drobnosti Tomáše Konopky

Quiche - slaný koláč je považován za klasický recept francouzské kuchyně. Dnes se stává stále více populárním i u nás. Jak na správný quiche nejen pro bistro provozy, ale i jako položku slavnostního rautu v kurzu malých kulinářských radostí Tomáše Konopky.

Vstup pouze pro registrované

Registrace na program
Účinkující
www.tmcreative.czwww.akc.cztmcreative.czwww.akc.cz/soutez-267/global-chefs-challenge-2017www.akc.cz/soutez-266/kuchar-roku-2017-2018www.abf.czwww.hofmann.czwww.bonduelle.czwww.2pgastro.czwww.atrea.czwww.countrylife.czwww.edsystem.czwww.fomi.czwww.hotelovy-porcelan.czwww.hasap.czwww.nektarnatura.czwww.nestle.czwww.premium-gastro.comwww.platebni-systemy.euhttps://www.rational-online.com/cs_cz/home/www.hotelova-skola.czwww.varnea.czwww.vybaveniproakce.czwww.wusthof.czwww.winterhalter.czwww.mirel.czwww.gastro-report.czwww.cafepatisserie.cz