FESTIVAL PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE

Callebaut Cup 2016– ve spolupráci s AKC ČR

Soutěž v práci s čokoládou a čokoládovými výrobky, sestávající z práce připravené v domácím prostředí (škole, gastronomickém studiu apod.) a dokončení v místě konání soutěže. Podmínkou soutěže je výhradní použití belgických čokolád značky Callebaut. 
Pořadatelé a partneři soutěže:
Barry Callebaut Czech Republic s.r.o., místní zastoupení výrobce belgických čokolád v ČR 
Almeco, s.r.o, Almeco plus s.r.o. a Almeco Skyba s.r.o. – distribuční partneři Callebaut pro ČR 

AKC ČR – Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

VÍCE INFORMACÍ

www.tmcreative.czwww.akc.cztmcreative.czwww.akc.cz/soutez-267/global-chefs-challenge-2017www.akc.cz/soutez-266/kuchar-roku-2017-2018www.abf.czwww.hofmann.czwww.bonduelle.czwww.2pgastro.czwww.atrea.czwww.countrylife.czwww.edsystem.czwww.fomi.czwww.hotelovy-porcelan.czwww.hasap.czwww.nektarnatura.czwww.nestle.czwww.premium-gastro.comwww.platebni-systemy.euhttps://www.rational-online.com/cs_cz/home/www.hotelova-skola.czwww.varnea.czwww.vybaveniproakce.czwww.wusthof.czwww.winterhalter.czwww.gastro-report.czwww.cafepatisserie.cz