FESTIVAL PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE

Podzimní GASTRO TOUR navázal na předchozí úspěch

Profesionální kulinářská show a business fórum GASTRO TOUR se tentokrát účastnil veletrhu FOR GASTRO & HOTEL. Jako pokaždé, i nyní se na scéně odborného časopisu GASTRO REPORT & MINUTKA představila celá plejáda profesionálů z rozličných gastronomických oborů a přinesla tak trendové inspirace pro majitele, provozovatele a zaměstnance oboru horeca. Od kurzů vaření s pivními speciály, přes účast členů Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR na celodenním programovém kulinářském bloku až po efektní cukrářskou sobotu i nedělní workshopy pro studenty i učitele odborných škol – všude se programy GASTRO TOUR těšily zájmu profesionálů i gastronomií zaujatých laiků. Tematicky zaměřené degustace vína, piva i dalších kulinářských produktů vhodně doplňovaly tento svátek profesionální gastronomie na půdě pořádající agentury T&M CREATIVE - profesionála na marketing v gastronomii a hotelnictví. Čtyřdenní gastronomický program GASTRO TOUR zaznamenal předem přes dvě stovky rezervací míst, někteří se na program doregistrovali na místě.  

 

„Těší nás, že GASTRO TOUR vytváří platformu nejen pro inspiraci a vzdělávání v profesionální gastronomii a hotelnictví, ale je také místem přátelského setkávání všech,  kteří v nich profesně působí nebo mají k těmto oborům velice blízký pozitivní vztah, ať už jde o dodavatele nebo jejich zákazníky, provozovatele a v neposlední řadě hosty horeca podniků“ dodala krátce po skončení akce ředitelka agentury a organizátorka akce paní Miroslava Helmichová. „Už nyní se můžete těšit na další pokračování  GASTRO TOUR a věřím, že kdekoliv se s naší akcí setkáte, bude to pro vás záruka vysoké profesionality, ale i pohostinnosti a pozitivní energie. Chtěla bych především poděkovat celému týmu mé agentury, který se na akci podílel, ale i všem partnerským firmám a institucím, jejich zástupcům a organizátorům veletrhu FOR GASTRO & HOTEL. Dohromady jsme tvořili skvělý tým a výborný výsledek našeho konání to jen potvrdil“ dodala na závěr Mirka Helmichová.

 

www.tmcreative.czwww.akc.cztmcreative.czwww.akc.cz/soutez-267/global-chefs-challenge-2017www.akc.cz/soutez-266/kuchar-roku-2017-2018www.abf.czwww.hofmann.czwww.bonduelle.czwww.2pgastro.czwww.atrea.czwww.countrylife.czwww.edsystem.czwww.fomi.czwww.hotelovy-porcelan.czwww.hasap.czwww.nektarnatura.czwww.nestle.czwww.premium-gastro.comwww.platebni-systemy.euhttps://www.rational-online.com/cs_cz/home/www.hotelova-skola.czwww.varnea.czwww.vybaveniproakce.czwww.wusthof.czwww.winterhalter.czwww.mirel.czwww.gastro-report.czwww.cafepatisserie.cz