FESTIVAL PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE

Ohlédnutí za uplynulým ročníkem

Další ročník vrcholného svátku gastronomie a hotelnictví GASTRO TOUR&HOTREQ 2014 opět ukázal na to nejlepší v ho.re.ca, aktuální trendy a novinky na tomto trhu. Tématem letošního ročníku bylo "Umění prodávat". Rekordní necelá stovka odborníků, přednášejících a prezentujících v blocích odborných programů informovala registrované majitele, provozovatele a zaměstnance gastronomických a hotelových provozů jak na to. Jednotlivé programové části byli zaměřené na využití surovin, potravin a nápojů, recepturám, novým produktům na trhu, tipům využití technologií, ale i marketingu ho.re.ca podniků a jejich efektivní provoz.
Naprosto ojedinělý koncept festivalu potvrdil jeho přední místo mezi oborovými akcemi.
Festival se těšil vysoké odborné návštěvnosti, navštívili jej Ti nejlepší odborníci a přední osobnosti z hotelnictví a gastronomie.
Odezva na festival byla více než vynikající. Letošní ročník opět potvrdil jeho vysokou úroveň, zájem odborné veřejnosti, ale i  gurmánů a laické veřejnosti, kterou tento obor zajímá.

Více v Závěrečné zprávě.

 

Soubory ke stažení

SouborZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA_GT_2014.doc
www.tmcreative.czwww.akc.cztmcreative.czwww.akc.cz/soutez-267/global-chefs-challenge-2017www.akc.cz/soutez-266/kuchar-roku-2017-2018www.abf.czwww.hofmann.czwww.bonduelle.czwww.2pgastro.czwww.atrea.czwww.countrylife.czwww.edsystem.czwww.fomi.czwww.hotelovy-porcelan.czwww.hasap.czwww.nektarnatura.czwww.nestle.czwww.premium-gastro.comwww.platebni-systemy.euhttps://www.rational-online.com/cs_cz/home/www.hotelova-skola.czwww.varnea.czwww.vybaveniproakce.czwww.wusthof.czwww.winterhalter.czwww.gastro-report.czwww.cafepatisserie.cz