FESTIVAL PROFESIONÁLNÍ GASTRONOMIE

SEAFOOD aneb ÚSTŘICOVÉ ODPOLEDNE GASTRO TOUR

Pátek 21.2.2014
16:00 - 17:30

SCÉNA - GASTRO REPORT & MINUTKA
Odpolední program

Ústřice jsou mořští mlži, z nichž některé druhy jsou jedlé a odedávna se chovají uměle u středomořských a severoamerických břehů. Jsou výbornou potravou, zejména pro značný obsah glykogenu. 

OTEVŘENÁ PLACENÁ DEGUSTACE

Úprava mořských plodů a degustace krevet
Otevřený kurz otvírání ústřic a jejich komentovaná degustace

http://www.gastro-tour.cz/PRG-145-1/SEAFOOD-aneb-USTRICOVE-ODPOLEDNE-GASTRO-TOUR.html

www.tmcreative.czwww.akc.cztmcreative.czwww.akc.cz/soutez-267/global-chefs-challenge-2017www.akc.cz/soutez-266/kuchar-roku-2017-2018www.abf.czwww.hofmann.czwww.bonduelle.czwww.2pgastro.czwww.atrea.czwww.countrylife.czwww.edsystem.czwww.fomi.czwww.hotelovy-porcelan.czwww.hasap.czwww.nektarnatura.czwww.nestle.czwww.premium-gastro.comwww.platebni-systemy.euhttps://www.rational-online.com/cs_cz/home/www.hotelova-skola.czwww.varnea.czwww.vybaveniproakce.czwww.wusthof.czwww.winterhalter.czwww.gastro-report.czwww.cafepatisserie.cz